Restauracja Żubr nad Zalewem – smaki Podlasia nad Siemianówką
Wyjątkowa restauracja w sercu Podlasia
Restauracja Żubr nad Zalewem to miejsce, gdzie tradycja spotyka się z nowoczesnością. Położona bezpośrednio przy Zalewie Siemianówka, stanowi idealne miejsce na rodzinny obiad, romantyczną kolację, lunch biznesowy czy większe przyjęcie okolicznościowe.
Sala restauracyjna z tarasem
Dysponujemy przytulną salą restauracyjną mieszczącą do 40 osób. W sezonie letnim dodatkowym atutem jest przestronny taras z widokiem na jezioro, który pozwala cieszyć się wyjątkowym klimatem Podlasia. Wkrótce oddamy do użytku nową, większą salę bankietową – idealną na wesela, konferencje i spotkania firmowe do 80 osób.
Catering 30km od Siemianówki
z tarasem
Wynajem sali na imprezy firmowe i okolicznościowe do 40 osób
Nowa sala do 80 osób
w trakcie przygotowań
Catering i obsługa imprez okolicznościowych
Nasza restauracja specjalizuje się w organizacji:
- przyjęć rodzinnych (urodziny, chrzciny, komunie),
- spotkań integracyjnych i imprez firmowych,
- kameralnych wesel i jubileuszy.
Oferujemy również profesjonalny catering w promieniu 30 km od Zalewu Siemianówka – zarówno dla osób prywatnych, jak i firm.
Menu pełne regionalnych smaków
Menu restauracji Żubr nad Zalewem to połączenie kuchni polskiej i lokalnych produktów z Podlasia. Oferujemy dania obiadowe, przystawki, desery oraz szeroki wybór napojów.
- Menu lunchowe – dostępne w tygodniu (wrzesień–czerwiec) z opcją dowozu.
- Specjalne menu na imprezy – dopasowane do charakteru wydarzenia.
- Sezonowe propozycje – bazujące na świeżych, lokalnych składnikach.
Restauracja idealna dla turystów i gości noclegowych
Goście korzystający z noclegów w pokojach i apartamentach Żubr nad Zalewem oraz w naszych domkach oddalonych o 4 km mogą liczyć na pełną obsługę gastronomiczną, śniadania i obiady w formie cateringu oraz wyjątkowe smaki podawane w restauracji.
Dlaczego warto wybrać Restaurację Żubr nad Zalewem?
- malownicza lokalizacja nad Zalewem Siemianówka,
- klimatyczne wnętrza z widokiem na jezioro,
- możliwość organizacji imprez od 10 do 80 osób,
- catering z dowozem na terenie okolicznych miejscowości,
- kuchnia bazująca na lokalnych produktach i tradycyjnych recepturach.